Open menu

Elekta Zorg

Collectieve zorgverzekering voor Elekta medewerkers
Vragen? 010 - 288 44 85

Over de collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering biedt veel voordeel omdat u als werknemer van Elekta deel uitmaakt van een groter geheel. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit drie collectieve zorgverzekeringen, met de volgende kortingen:

  • Zilveren Kruis biedt 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende pakketten.
  • VGZ Werkt biedt 4% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende pakketten.
  • CZ biedt 4% korting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende pakketten.

Deze website is speciaal voor medewerkers en gepensioneerden van Elekta. Hier kunt u het aanbod van onze collectieve zorgverzekering bekijken en meer lezen over het collectiviteitsplan.

De voordelen voor u zijn onder andere:

  • Doordat wij de zorgverzekering collectief inkopen, kunnen wij u een hoge korting aanbieden
  • Ook uw partner en kinderen kunnen van deze korting gebruik maken.

Wie mogen deelnemen aan de collectieve verzekering?
Alle actieve medewerkers en gepensioneerden van Elekta mogen deelnemen aan deze collectieve regeling evenals partners en kinderen (tot 18 jaar gratis). Dit geldt ook voor de aanvullende verzekeringen en aanvullende tandartsverzekeringen.

Tijdspad
Opzeggen van uw huidige zorgverzekering dient te gebeuren voor 31 december. U heeft dan nog tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Opzeggen huidig contract?
Bij een overstap naar een andere ziektekostenverzekering moet de huidige verzekering worden opgezegd. Dit wordt automatisch verzorgd doorde nieuwe verzekeraarindien u ingaat op het aanbod voor 20 december.

Hoe kunt u deelnemen aan de collectieve zorgverzekering vanElekta?
Natuurlijk wilt u eerst weten of de collectieve zorgverzekering beter is dan uw huidige zorgverzekering. Daarom hebben wij een handige tool waarmee u sneluw huidige zorgverzekering met andere zorgverzekeringen kunt vergelijken. En daarna kunt u direct overstappen!